Sfântul Nectarie, pe când era copil, sărac fiind, lucra la o prăvălie pentru a câștiga ceva bănuți cu gândul de a-i folosi pentru școală și de a-și ajuta părinții. Dar negustorul la care lucra era om rău și nu îl plătea. Sfântul, în inocența lui, i-a scris o scrisoare lui Dumnezeu . În aceasta îi cerea lui Hristos haine că purta niște zdrențe și încălțăminte că umbla desculț… Un negustor cu inimă mare, Temistocle, l-a întâlnit pe Sfântul Nectarie, mergând spre poștă cu scrisoarea. Și văzând că îi este adresată lui „Dumnezeu din cer”, a luat-o, făgăduind că o va duce el la poștă. A doua zi bunul negustor i-a adus un colet, cu tot ceea ce își dorea sfântul, pe care scrisese: de la „Dumnezeu din cer”.
Plecând de la această istorioară am îndemnat copiii de la Centrul de Servicii Sociale din Urziceni să scrie îngerașului păzitor cu ce ar vrea să se înnoiască de Paști. 
Cu toții ne amintim cu drag de copilărie. De zilele premergătoare Sfintelor Paști când părinții ne primeneau și ne bucuram de hăinuțele noi pe care le primeam. 
Astfel, mai mulți „negustori cu inimă bună” au luat scrisorile de la copii și le-au împlinit dorințele nevinovate.
Pe lângă acestea au mai dăruit fructe, dulciuri și sucuri. 
Fie ca Bunul și Milostivul Dumnezeu să răsplătească tuturor bunătatea.
Preot Bogdan Ionuț Stancu
Parohul Catedralei Urziceni