Peste 30 de copii din comunitate, printre care și copiii de la Centrul de Servicii Sociale Urziceni, au alcătuit scrisori către Moș Nicolae și le-au adus la biserică. Aici, ajutoarele moșului le-au citit cu emoție și au împlinit dorințele tuturor copiilor.

Duminică, 5 decembrie 2021, după Sfânta Liturghie toți copiii au venit la Catedrală, chemați de părintele paroh, pentru a primi daruri. Emoția și bucuria au fost de ambele părți, căci ce poate fi mai frumos, în această perioadă în care ne îndreptăm ușor ușor spre Betleemul Nașterii Domnului, decât să oferim și să aducem fericire în sufletele copiilor.

Pe lângă daruri toți copiii au primit din partea parohiei și câte o Biblie (Noul Testament cu Psalmii) pentru a le fi de folos în viață.

 

Luni, 6 decembrie 2021, de ziua Sfântului Ierarh Nicolae au fost vizitate 40 de familii cu posibilități reduse din comunitate, care trăiesc la limita subzistenței. Acestea au primit alimente și încălțăminte din partea parohiei.

De asemenea, am făcut o vizită și la Spitalul Municipal Urziceni. Cu această ocazie toate saloanele au fost dotate cu Biblii (Noul Testament cu Psalmii) din partea parohiei.

 

Mulțumim tuturor celor care s-au ostenit și ne-au sprijinit în realizarea acestor acțiuni filantropice.

Nădăjduim că nu ne vom opri aici și în preajma sărbătorii Nașterii Domnului vom mai avea astfel de activități.

 

Dumnezeu cu noi!

 

Preot paroh Bogdan Ionuț Stancu