Sfinții Împărați Constantin și Elena hramul Catedralei Urziceni
          Tradiția ultimilor ani a adus de hramul bisericii noastre pelerinaje cu odoare sfinte spre slava lui Dumnezeu și întărirea credinței. Amintim câteva: Brâul Maicii Domnului, Moaștele Sfântului Nicolae, fragment din lemnul Sfintei Cruci, etc.
            Anul acesta, data fiind situația de alertă, parohia noastră a fost sărăcită de activitățile duhovnicești cu care ne obișnuisem.
             Cu toate acestea slujbele și au urmat cursul lor. Miercuri, 20 mai, s-a săvârșit slujba Vecerniei și Taina Sfântului Maslu. Joi, 21 mai, s-a săvârșit Utrenia și Sfânta Liturghie în cinstea ocrotitorilor spirituali.
             Ca de fiecare dată au avut loc ample acțiuni filantropice. Cu ajutorul bunilor credincioși au fost pregătite 2.000 de sticle cu aghiasmă. Au fost distribuite la spital, la orfelinat și la alte instituții din Municipiul Urziceni, precum și credincioșilor din parohie dar și celor care au participat la programul liturgic.
            De asemenea au fost împărțite pachete cu alimente, au fost procurate medicamente și o mașină de spălat pentru o familie cu posibilități reduse.
            Mulțumim tuturor prietenilor noștri care au dat dovadă și anul acesta de altruism și dragoste față de aproapele.
          Dumnezeu să le răsplătească înzecit faptele lor.