Catedrala Urziceni
Site-ul oficial Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena - Urziceni, cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul, din Protopopiatul Urziceni al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Acțiuni filantropice la Urziceni, de sărbătoarea Sfântului NectarieNoutati
15-11-2019 20:08

Cu ocazia hramului de toamnă al Catedralei din Urziceni, în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie 2019 au avut loc ample manifestări social-filantropice menite să aducă un strop de bucurie semenilor.

Astfel, vineri, 8 noiembrie 2019, au fost vizitate 40 de familii cu posibilități reduse din parohia noastră. Acestea au primit în dar câte un pachet alimentar.

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, după Sfânta Liturghie, au fost împărțite 300 de pachete  (o sticlă de suc și un cozonac) tuturor celor care au venit la sfânta biserică.

Duminică, 10 noiembrie 2019, au fost vizitați copiii de la centrul de plasament din Urziceni. Darurile pentru aceștia au constat în fructe și legume oferite de copiii de la Școala "I. H. Rădulescu", coordonați de doamna profesor Anelia Coadă. De asemenea au primit sucuri și dulciuri din partea parohiei noastre.

Ne bucuram că am putut să dăruim ofrande, dar mai ales zâmbete și speranță semenilor noștri.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această acțiune și în mod special Timbark Romania.