Catedrala Urziceni
Site-ul oficial Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena - Urziceni, cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul, din Protopopiatul Urziceni al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Tabără organizată de Catedrala UrziceniNoutati
09-09-2019 00:26

Cu binecuvântarea Preasfințitul Părinte VINCENŢIU Episcopul Sloboziei și Călăraşilor, în perioada 2 - 4 septembrie 2019, Parohia "Sfinții Împărați Constantin și Elena" - Catedrala Urziceni a organizat o tabăra gratuită la Campusul pentru copii "Sfântul Sava" din Bisoca, Județul Buzău.

          La aceasta acțiune a luat parte un grup format din patruzeci de copii, care formează Grupul de Cateheza Parohial "Vlăstare Ortodoxe", dar și copii ce au participat la diferite concursuri extrașcolare și alte evenimente culturale organizate de parohia noastră.

          Astfel, s-au bucurat de un final de vacanță pe meleaguri buzoiene, vizitând Trovantii de la Ulmet, Vulcanii noroioși, Lacul limpede, Cascada Pruncea și alte locuri frumoase.

          Această tabără s-a dorit a fi o  răsplată pentru tineri și prin aceasta nădăjduim la o mai mare apropiere de Biserică și implicare în activitățile desfășurate împreună.

          Aducem mulțumiri celor care ne-au sprijit și s-au implicat în buna organizare și desfășurare a activității noastre.

Diacon Marian Petre