Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi,

că a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor (Matei 19,14)

Miercuri, 1 iunie 2016, copiii de la Grupul de Cateheză Vlăstare Ortodoxe ai Catedralei din Urziceni au invitat colegii de școală să sărbătorească împreună Ziua copilului.

Micii școlari, de la clasa a II-a A a Școlii Gimnaziale Ion Heliade Rădulescu, au răspuns chemării și au venit la biserică împreună cu doamna profesoară de religie Andrei Gabriela.

S-au recitat poezii, s-au interpretat cântece și s-a jucat un fragment din piesa de teatru Romeo și Julieta sub îndrumarea doamnei profesoare de limba franceză Enescu Mădălina.

La final, părintele paroh Bogdan-Ionuț Stancu a ținut un cuvânt despre importanța educației tinerilor și responsabilitatea pe care o au părinții față de buna creștere a copiilor, în nădejdea de a crea caractere frumoase. Apoi, le-a împărțit iconițe cu Sfinții Împărați Constantin și Elena ocrotitorii spirituali ai sfântului locaș.

Cei aproximativ cincizeci de copiii au fost răsplătiți cu tort, prăjituri și sucuri oferite cu mult drag de credincioasele femei din comitetul parohial.

Preot Bogdan-Ionuț Stancu

Parohul Catedralei din Urziceni