În zilele 20-23 decembrie 2018, în parohia noastră, au avut loc ample acțiuni filantropice. Perioada premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului este un timp al faptelor bune, care alături de post și rugăciune ne apropie de Dumnezeu.

           La inițiativa Protopopiatului Urziceni, prin contribuția mai multor parohii, o sobă a fost procurată unei familii cu posibilități reduse din parohia noastră.

           Un zâmbet, o rugăciune și daruri constând în fructe, sucuri și încălțămine au fost oferite copiilor din Centrul de Servicii Sociale Urziceni. Ochii lor triști de solitudine au prins strălucire, iar lacrimilie singurătății au dispărut sub zâmbetele comuniunii.

           Mai multe familii nevoiașe au primit alimente necesare pentru masa de Crăciun.

           Copiii de la spital au primit vizita tinerilor de la grupul de cateheză parohial Vlăstare Ortodoxe. Au cântat colinde împreună și au alinat măcar pentru o vreme suferința. De asemenea, au fost împărțite zâmbete și dulciuri.

           În premieră pentru parohia noastră 1200 de sarmale au fost distribuite la aproximativ 25 de familii, vârstnici și oameni aflați în suferință care nu mai pot să se întrețină fără ajutor.

           Toate aceste daruri au fost posibile prin contribuția credincioșilor. Mișcați adânc de dificultățile semenilor, au oferit din inimă sprijinul lor. Sentimentul profund de a dărui a fost răsplătit pe deplin de beneficiari care au arătat considerație, exprimând deosebită bucurie pentru că nici anul acesta nu au fost uitați. Mulțumim tuturor!

           Nașterea Domnului cu bucurie!