Marți,19 aprilie 2016, la Catedrala din Urziceni a avut loc întrunirea preoților dincercul pastoral. După o tradiție pornită în urmă cu opt ani, în perioadaPostului Mare, cei șapte preoți slujitori în parohiile din Municipiul Urziceni,se întâlnesc la fiecare din cele patru sfinte locașuri pentru a sluji împreunăTaina Sfântului Maslu.

Dupăce au avut loc întâlniri premergătoare la Bisericile Parohiilor Sfânta Treime -22 martie 2016, Adormirea Maicii Domnului (Volna) – 29 martie 2016 și SfântulNicolae – 05aprilie 2016 a venit rândul și Bisericii Parohiei Sfinții ÎmpărațiConstantin și Elena (Catedrala) să fie gazdă slujitorilor și credincioșilor,care au venit să dăruiască și să primească harul Sfântului Duh prin săvârșireaTainei Sfântului Maslu.

Cuvântulde învățătură a fost susținut de Preacucernicul Părinte Ovidiu Dincă de laParohia Sfântul Nicolae – Urziceni, care a vorbit auditoriului despre aflarealui Dumnezeu în orice împrejurare, atât în spații mici, cât și în spații largi,în biserici de lemn, dar și în biserici zidite.

Lafinal, părintele paroh Bogdan-Ionuț Stancu a mulțumit tuturor celor prezențipentru bucuria comuniunii și i-a invitat la o agapă organizată de comitetulparohial, cu ajutorul Companiei Carrefour Romania.