Și anul acesta, ca de fiecare dată în preajma marilor sărbători, credincioșii Catedralei din Urziceni au dat dovadă de altruism față de semenii lor.

Astfel, cu câteva zile înaintea sărbătorii Învierii Domnului în parohia noastră au avut loc ample manifestări cu caracter social filantropic.

Prin înfrățirea cu alte două parohii, Bițina și Hagiești, în ultimii ani credincioșii urziceneni trimit constant ajutoare confraților creștini cu posibilități reduse din aceste comunități.

De asemenea, slujitorii Catedralei împreună cu membrii consiliului parohial au vizitat cu prilejul sărbătorilor pascale o sută de familii aflate în situații dificile și le-au sprijinit cu alimente, produse de igienă și încălțăminte.

Nu au fost uitați nici copiii instituționalizați de la Complexul de Servicii Comunitare din Urziceni. Aceștia au primit pe lângă produsele amintite și cărți, fiind îndemnați să citească și să descopere universul minunat al lecturii.

Mulțumim pe această cale prietenilor noștri SC Carrefour Romania, dar și tuturor credincioșilor care au fost alături de parohia noastră și ne-au sprijinit în realizarea acțiunilor întreprinse în folosul aproapelui.