Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor Catedrala din Urziceni a organizat o mini tabără la Mănăstirea Cozia din Județul Vâlcea.

Astfel, în perioada 16-19 iulie 2017, douăzeci și cinci de copii, care alcătuiesc Grupul de Cateheză parohial Vlăstare Ortodoxe au avut parte de un program de vacanță special. Au vizitat mănăstirea de pe Valea Oltului, dar și alte obiective: Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea, Băile Olănești, Schitul Iezerul Vâlcii, Salina Ocnele Mari și Mănăstirea Curtea de Argeș.

În fiecare vară, biserica noastră răsplătește cu o excursie pe toți copiii care participă la orele de cateheză săptămânală, dar și la alte evenimente culturale și filantropice desfășurate în cadrul parohiei. Acest moment este așteptat de tineri cu nerăbdare în fiecare an. Astfel, au posibilitatea să cunoască frumusețile patriei și să consolideze totodată relațiile de amiciție dintre ei.

Mulțumim tuturor prietenilor care ne-au sprijinit în realizarea acestei acțiuni și în mod special SC CARREFOUR ROMANIA SA care, prin ajutoarele pe care le oferă parohiei noastre, a devenit un partener de nădejde ce răspunde cu promptitudine la fiecare deziderat.