Catedrala din Urziceni a organizat o tabără

pentru 21 de elevi la Mănăstirea Cozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU înperioada 21-24 iulie 2015 Catedrala din Urziceni a organizat o tabără laMănăstirea Cozia din județul Vâlcea.

La eveniment au participat 21 de elevi de la ȘcoalaGimnazială Ion Heliade Rădulescu din Urziceni însoțiți de două cadre didactice(prof. Anelia Banciu și prof. Gabriela Andrei) împreună cu părintele parohBogdan Ionuț Stancu, protopop de Urziceni.

Pentru rezultatele meritorii obținute la olimpiada dereligie și la alte concursuri susținute în timpul anului școlar învățăceii aufost răsplătiți cu un itinerariu pe meleaguri vâlcene.

În cele patru zile elevii au participat la un program decateheză și au vizitat câteva mănăstiri din Arhiepiscopia Râmnicului: Turnu, Cornetu, Bistrița, Arnota și Ostrov. De asemenea s-a vizitat șipeștera Sfântului Grigorie Decapolitul.

Dorim ca astfel de evenimente să apropie mai mult tineriide ora de religie și de biserică și să atragă an de an pe cât mai mulți săparticipe la concursuri, urmând a-i răsplăti cu tabere și excursii gratuite.

Mulțumim Preacuviosului Părinte ArhimandritVartolomeu Androni starețul Mănăstirii Cozia pentru grija părintească ce ne-apurtat-o pe toată durata pelerinajului. Mulțumim și firmei de transport G&STours care ne-a facilitat deplasarea împreună cu sponsorii SC MartPlast SRL și domnul NeluBadea.