Propunerea a venit din partea familiei părintelui Bogdan-Ionuț Stancu, care a ales să petreacă Ziua Copilului alături de patru copii cu posibilități reduse din parohie. După ce au fost vizitați în mai multe rânduri și sprijiniți cu alimente, haine, rechizite și jucării, de data aceasta au hotărât să le facă o altfel de bucurie.

Împreună au mers în parcul Herăstrău din București, pe Insula Copiilor, loc în care cei mici au avut parte de o mulțime de surprize. Au fost invitați să urmărească piesa de teatru Pupăza din tei, apoi s-au jucat împreună pe Corabia Piraților. Au participat la concursuri, au cântat și au dansat.

După ce au servit masa, au primit cel mai frumos dar. O plimbare cu vaporașul pe lacul Herăstrău, fapt ce le-a adus o satisfacție sufletească deosebită. Spre seară copiii s-au întors la casele lor obosiți, dar fericiți.

Pentru toți a fost o experiență deosebită. Cei invitați au avut parte de clipe de neuitat. Ceilalți au trăit sentimentul bucuriei de a dărui aproapelui un moment din viața lor.

Un părinte spunea odată: „Când primeşti, ţi se umplu mâinile, în timp ce atunci când dăruieşti ţi se umple sufletul!”